top of page
antiagingshow1

Arannyal a bőröregedés ellen


Már alig vártam, hogy végérvényesen beköszöntsön a nyár, búcsút mondjunk a hosszú télnek, a szeszélyes tavasznak, amelyek nemcsak a kedélyállapotomon, de az arcbőrömön is meghagyták nyomukat. Szeretettem volna formába hozni a bőrömet, profi segítséggel olyan kényeztetésben részesíteni, ami azonnal, látványosan hat. Szegény kiéhezett, megfakult, érzékeny arcbőröm megérdemli mindezt. Úgyhogy irány a budai Omorovicza szépségszalon, kipróbáltam a márka legjobb hidratáló, bőrmegújító kezelését, az Arany Hydralifting Arckezelést.



Nő fekszik a kozmetikai kezelőágyon
Szegény kiéhezett, megfakult, érzékeny arcbőröm megérdemli a kényeztetést

Amikor beléptem a gyertyafénnyel sejtelmesen megvilágított kezelőhelységbe, egy pillanatra becsuktam a szemem és nagyot szippantottam a fantasztikus aromaillattal átitatott levegőből. Már ettől érezhetően megnyugodtam, elengedem a délelőtti rohanást, a lelkemben és az izmaimban reggel óta felgyülemlett stresszt. A kozmetikusom miután finom teával kínált meg, egy kérdőív segítségével felmérte a bőröm állapotát, kikérdezett az arcápolási szokásaimról és arról, milyen elvárásokkal érkeztem ide. Válaszaim alapján állította össze a kezeléshez szükséges termékek listáját. Az Arany Hydralifting bőrmegújító, anti-aging arckezelés egy sajátos rituáléval, lábfürdővel és egy rövid lábmasszázzsal kezdődött, ami segített ráhangolódni a rám váró kényeztetésre. A talpon, a lábfejen lévő reflexpontok finom masszázsa percek alatt még jobban ellazított, úgy éreztem, megtisztultam és megérkeztem.


Kozmetikai kezelőágy előkészítve az arckezeléshez
A szalonban aromaillat segíti az ellazulást


Teás kancsó, teás csésze
Az arcápolási szeánsz egy finom teával indult

Arctisztítás több lépésben

Miután átöltöztem és belebújtam a pihe-puha takaró alá a kezelőágyon, a kozmetikus néhány üdvözlő mozdulattal- a mellkasom, a vállam, a combjaim, a talpam gyengéd érintésével – vette fel a fizikai kapcsolatot velem. A bizalom érzése azonnal kialakult bennem, becsuktam a szemem és átadtam magam szakértő kezeinek. Első lépésként a gyengéd arctisztítás következett. Először egy termál tisztító balzsammal, ami édesmandula olajat is tartalmaz, finom masszázs segítségével megszabadította a bőrömet a sminkemtől és egyéb szennyeződésektől, majd ezt követte egy második tisztítás, az olajos réteg eltávolítása végett. Az arctisztítást egy arcradírozás egészítette ki, azért, hogy az elhalt hámsejtek is eltűnjenek a bőrfelszínről. Már ettől tapinthatóan selymesebb, üdébb lett a bőröm és a később használt készítmények hatóanyagai is könnyebben jutottak be a bőr mélyebb rétegeibe. A radír maradékát egy langyos, nedves textilkesztyűvel most le a kozmetikus, majd a Magyar Királynő Permetet fújt az arcomra és a dekoltázsomra. Ezt a kezelés minden lépése után megtette, ezzel az ikonikus készítményükkel emlékeztetve arra, hogy az Omorovicza szalonban vagyok.



Kozmetikus krémet visz fel a fekvő vendég arcára
A kozmetikus minden mozdulata előre megkomponált

Amíg a hatóanyagok dolgoznak én a mennyekben járok

Az Omorovicza kezelések alkalmával nincsenek üres járatok, amíg a hatóanyagok dolgoznak, valami kellemes dolog történik a vendéggel. A megtisztított bőrömre az Arany kollekció szemápolója és az Arany Hidrafiling Maszk került, míg a hűs textúrája táplálta a bőrömet, a kozmetikus mindkét karomat átradírozta, majd gyengéden megmasszírozta. Ez volt a bevezető az arc-, nyak- és dekoltázs masszázs élményéhez, aminek a koreográfiáját a márka szakemberei saját maguk állították össze. 20 perc tömény kényeztetés, az arc izmait megdolgoztató, majd simító, ellazulást nyújtó mozdulatok kombója. A sok stressztől befeszült nyakam izmai fokozatosan megadták magukat, a bennük lévő csomók a masszázs végére tökéletesen feloldódtak. A masszázs második részében egy langyos rózsakvarc pálca is előkerült, az izomlazítás mellett a bőr ezzel történő stimulálása fokozza a nyirokkeringést, ezáltal segíti a méregtelenítés folyamatát. Én végig az álom és az ébrenlét határán lebegtem, észre sem vettem, hogy a masszázs véget ért, mivel az ezt követő lépések is ebben az ellazult állapotban tartottak. A masszázskrémet ismét a langyos, nedves kesztyűvel távolították el, majd jött az illatos tonizálás és néhány fantasztikus illatú és állagú készítmény: szemkörnyékápoló, szérum, egy hidratáló nappali krém és a kihagyhatatlan fényvédő.



Nő fekszik a kozmetikai kezelőágyon, szemén fehér vattakorongok
Amig a hatóanyagok dolgoznak én pihenek


A kozmetikus rózsakvarc pálcával masszirozza a vendég arcát
A masszázs végén egy langyos rózsakvarc pálca is előkerült

Ragyogó bőr, mínusz 5 év

A kezelés végeztével belenéztem a tükörbe és egy egészen más arc nézett vissza rám. Vonásaim kisimultak, a bőröm ragyogóvá, feszessé vált, a tekintetemből béke és nyugalom sugárzott. Nem volt szükségem sminkre ahhoz, hogy ki merjek lépni az utcára. Saját bőröm megtapasztaltam az arany szépítő erejét, azt, hogy a készítményekben található egyéb luxusösszetevők mellett, az arany kolloid ilyen gyorsan és hatékonyan újraépítette és megerősítette a bőr szerkezetét, ezáltal az sokkal feszesebbé vált, a ráncaim is megszelídültek. Mivel a kezelés árának felét a vendég levásárolhatja, gyorsan megajándékoztam magam egy Arany Hidralifting Maszkkal. Így otthon is folytathatom az Omorovicza kényeztetést és nyárra valóban teljes pompájában ragyog majd a bőröm.


Ezt is olvasd el!

Comments


bottom of page